fbpx
Как да резервирате!

OPERATOR TURISTIC AUTORIZAT BULGAR

Va oferim odihna la mare sau la munte in Bulgaria pentru toata familie, calatorii turistice, calatorii de afaceri, si calatorii pentru cei care doresc sa  petreaca o vacanta in destinatie noua. O selectie uriasa de hoteluri si apartamente in statiune de litoral, hoteluri de schi si complecsuri Balneare, hoteluri si apartamente de oras.
Avem cele mai atractive preturi –  Puteti verificati!
Tabere litorale si Festivaluri deferite pentru copii  din Bulgaria – este o destinatie populara! Avem multe oferte superbe in acest domeniu. Fiecare hotel de pe site-ul nostru a fost verificat si aprobat de echipa noastra si sunt recomandati de clientii noastre.

CUM NOI LUCRAM?

 • Faceti o rezervare on-line
 • Asteptati confirmare de rezervare Dvs.
 • Efectuati plata
 • Reprezentantul nostru va intilni si
 • Bucurati-va de vacanta!

Va asteptam din nou!

TOP
Image Alt

Sf. Konstantin și Elena – 7 avantajile a vacanței in Bulgaria

Sf. Konstantin și Elena

Sf. Konstantin și Elena – 7 avantajile a vacanței in Bulgaria

Sf. Konstantin și Elena  – o stațiune excelentă pentru o vacanța pe coasta bulgară!

Sf. Konstantin și Elena este situata in partea de nord la doar 8 km de orașul Varna.

Natura frumoasă si prezența izvoarelor minerale fac stațiunea Sf. Konstantin și Elena mai valoroasă și mai atractivă pentru odihna placuta in Bulgaria!

Sf. Konstantin și Elena  – 7 avantajile a princepale sunt:

 1. Microclimat favorabil. Statiunea Sf. Konstantin și Elena este una dintre cele mai vechi statiuni de pe coasta Bulgariei. Statiunea nu este dens construita, parcul natural este situat intr-o zona impadurita si izvoarele minerale vindecatoare tot aceasi vanatajile creeaza un microclimat unic al statiunii.
 2. Lipsa căldurii umflătoare din cauza abundenței de verdeață pe statiunea  Sf. Konstantin și Elena. Spre deosebire de Sunny Beach, de exemplu, statiunea Sf. Kinstantin si Elena este ingropata? deoarece in cele mai tari zile, turistii se simt confortabil.
 3. Hoteluri cu densitate mică – acesta este un alt avantaj incontestabil al stațiunii. Calmul și liniștea absolută, lipsa de divertisment nocturn fac stațiunea mai specială pentru relaxare și odihnă bună.
 4. Zona imensă a parcului. Parcul stațiunii Sf. Constantin și Elena este, în general, un subiect mare și separat, despre care poți vorbi la nesfârșit. Pinii vechi de secole, o varietate de specii de plante rare fac stațiunea extraordinară.
 5. Un asortiment larg de hoteluri balneare si Spa.  Orientarea hotelurilor este vacanțe de familie. Deoarece stațiunea nu are o selecție mare de baruri și cluburi de noapte, stațiunea este considerată de mult timp o familie. În această privință, Sf. Konstantin și Elena sunt potriviți pentru cupluri de vârste diferite, familii cu copii, precum și singuri, care caută singurătate și liniște.
 6. Disponibilitatea izvoare minerale cu sulfură de hidrogen. După cum știți, stațiunea Sf. Constantin și Elena este considerată una dintre cele mai populare stațiuni balneo din Bulgaria. Izvoarele minerale aici au o valoare deosebită, disponibilitatea hotelurilor cu diferite balneoterapie și servicii medicale – o selecție largă de programe de tratament ajută oamenii nu numai să se relaxeze de graba zilnică, ci și să se vindece de o varietate de boli.
 7. Legături bune de transport public către Varna (puteți mergeti la shopping). Care dintre noi nu îi place cumpărăturile? Desigur, toți! Varna este apreciată la prețuri foarte mici, în special în sezonul de reduceri, care începe în sezonul estival, în jurul sfârșitului lunii iunie, iar toți cei care se odihnesc în stațiuni care nu sunt departe de acest minunat oraș vor avea cu siguranță ocazia să cumpere o mulțime de bunuri la prețuri atractive! De asemenea, în Varna există un Delfinariu magnific, care funcționează tot timpul anului. Spectacolele cu delfini nu vor lăsa pe nimeni indiferent!

Cele mai cautate si recomandate hoteluri pentru sejur in Bulgaria la statiunea  Sf Konstantin si Elena sunt:

Astor Garden 5*

Azalia 4*

Dolhpin 4*

Sirius Beach 4*

Estrea Palace & Residence si etc…

[button size=”medium” style=”primary” text=”VEZI OFERTE” link=”#” target=””]

Summer Home Services va recomanda Sf. Konstantin si Elena!

Follow Summer Home Services in Facebook!!!

Va doriti mai multe posturi despre Bulgaria? Vizitati pagina noastra BLOG!

You don't have permission to register