fbpx
Как да резервирате!

OPERATOR TURISTIC AUTORIZAT BULGAR

Va oferim odihna la mare sau la munte in Bulgaria pentru toata familie, calatorii turistice, calatorii de afaceri, si calatorii pentru cei care doresc sa  petreaca o vacanta in destinatie noua. O selectie uriasa de hoteluri si apartamente in statiune de litoral, hoteluri de schi si complecsuri Balneare, hoteluri si apartamente de oras.
Avem cele mai atractive preturi –  Puteti verificati!
Tabere litorale si Festivaluri deferite pentru copii  din Bulgaria – este o destinatie populara! Avem multe oferte superbe in acest domeniu. Fiecare hotel de pe site-ul nostru a fost verificat si aprobat de echipa noastra si sunt recomandati de clientii noastre.

CUM NOI LUCRAM?

 • Faceti o rezervare on-line
 • Asteptati confirmare de rezervare Dvs.
 • Efectuati plata
 • Reprezentantul nostru va intilni si
 • Bucurati-va de vacanta!

Va asteptam din nou!

TOP
Image Alt

Nisipurile de Aur – sejur All Inclusive in Bulgaria #3

Nisipurile de Aur

Nisipurile de Aur – sejur All Inclusive in Bulgaria #3

Statiunea Nisipurile de Aur este cea mai populara destinatia in Bulgaria pe malul marii.
Plaja largă a stațiunii este acoperită cu nisip auriu, de unde și provine numele stațiunii – Nisipurile de Aur. Stațiunea este înconjurată de verdeață, în ciuda unui număr mare de hoteluri, stațiunea a păstrat frumusețea originală a naturii.
Infrastructura dezvoltată a stațiunii atrage mult si mai mulți turiști.

La statiunea  veți găsi hoteluri pentru toate gusturile, atât pentru vacanța cu familie, cât și pentru adulți, este potrivit pentru tinerilor și cuplurilor cu copii și chiar a celor care ar dori intimitatea și liniștea.
Unul dintre cele mai mare avantaje ale stațiunii  este proximitatea sa de aeroport și orașul Varna, care se află la doar 17 km. In orasul Varna puteti sa faceti shopping si vizitati un Dilfinariu. 

Atractii culturale si istorice pentru cei care le place excursii sunt:

 1. Mănăstirea Aladja. Mănăstirea Aladja este o mănăstirea rupastra din secolul XII , e cea mai populara pe coasta Bulgariei. Natura frumoasă din jur, combinată cu monumentele istorice și creștine fac din Mănăstirea Aladja un loc minunat pentru turism educațional și ecologic.
 2. Parculul National Baltata. Rezervatia Naturala se afla in apropierea satului Kranevo pe malul riului Batova. 250 specii de plante rare cresc pe territoriu parcului. Este cea mai nordica padurea liana situata pe continentul european.
 3. Parcul Natural Nisipurile de Aur – este cel mai mic parc natural in Bulgaria. Mai mult de 150 specii de plante lecuitoare se intelnesc aici. Parcul are 5 traseu de mers cu diferite lungime si dificultate, care se convine pentru plimbare cu bicicleta,plimbari pe jos si excursii pentru copii.
 4.  Aquapark Aquapolis- este cel mai atractiv si unic park aquatic pe territoriul Europei de Est. Acest aquapark a fost deschis perimul in Bulgaria. Suprafata parcului este 40 000 m.p. Aquapolis este impartit in trei zone diferite: zona pentru copii, zona pentru adulti si zona pentru extrim.

Cele mai populare si recomandate hoteluri all inclusive la statiunea Nisipurile de Aur sunt:

 • Hotel Elena 4 *
 • Hotel Prestige Aquapark 4 *
 • Riu Astoria 4 *
 • Astera 4 *
 • Grifid Vistamar 4*
 • Kaliakra Palace 4*
 • Park Hotel Golden Beach 4*
 • Berlin Golden Beach 4 * și altele, care oferă servicii excelente ALL Inclusive .

Follow Summer Home Services in Facebook!

Va doriti mai multe posturi despre Bulgaria? Vizitati pagina noastra BLOG!

You don't have permission to register